Genezen met energie

Genezen met energetische vibraties wil zeggen dat we kijken wat er is aan de andere kant van onze materiële en fysieke ervaringen.

 

We leven in een concrete wereld en er kan onbehagen zijn, een gevoel dat iets ontbreekt, of niet veilig is, of er is pijn, verdriet of ziekte.

Dan willen we weten waarom. We wilden niemand kwaad doen en onszelf ook niet, maar het leven gebeurt aan ons en dan worden de dingen moeilijk.

 

Energetisch genezen geeft hulp, steun, en helderheid.

 

Een energetisch genezer gebruikt intuïtie om gewaar te worden wat er schuilt achter de knoop in je leven. Door af te stemmen en te communiceren met jouw energetische informatie komen de echte vragen en antwoorden tevoorschijn.

De genezer beschikt over wijsheid, feiten en gereedschap. Zoals beelden, klanken, chakra informatie, archetypen, karakterstructuren, de principes van overgeleverde geneeskunde en psychologie. Geest, verstand, hart en handen.

 

Het werken op afstand bevordert het intuïtieve proces. Ik ben dan ook zelf bijzonder enthousiast over deze werkwijze. In alle rust kan ik op jou afstemmen en gewaarworden wat er speelt en hoe de balans te herstellen.

 

Je bent van harte welkom.