Genezen met energie

Genezen met energetische vibraties wil zeggen dat we kijken naar materiële en fysieke ervaringen en invloeden, maar ook gevoelig zijn voor de sfeer en visie die deze omgeven. Elke expressie van ons leven kan niet alleen met ons logische verstand maar ook met ons gevoel tegemoet getreden worden. Daardoor ontstaat een veel vollediger begrip en kunnen oplossingen ook op een natuurlijke manier naar voren komen.

 

We leven in een concrete wereld en er kan onbehagen zijn, een gevoel dat iets ontbreekt, of niet veilig is, of er is pijn, verdriet of ziekte.

Dan willen we weten waarom. We willen weten wat we kunnen doen. Gesteund worden in wat we doormaken. Of gewoon echt geholpen worden.

 

Als energetisch genezer gebruik ik mijn handen en lichaam als instrument om gewaar te worden wat er schuilt achter de knoop in je leven. Door af te stemmen en te communiceren met jouw energetische informatie komen de echte vragen en antwoorden tevoorschijn. 

Energetische technieken worden gebruikt om je helder en schoon te maken, zodat je eigen organisme weer de draad kan oppakken.

 

De genezer beschikt over wijsheid, feiten en gereedschap. Zoals beelden, klanken, chakra informatie, karakterstructuren, de principes van overgeleverde geneeskunde en psychologie. Geest, verstand, hart en handen.

 

Het werken op afstand bevordert het intuïtieve proces. Zonder stoorzenders kan ik op jou afstemmen en gewaarworden wat er speelt en hoe de balans te herstellen.