Een reis door de wereld

Ik was voor het eerst gelukkig toen ik een winkeltje begon met schoonheidsbehandelingen en massage. Daarbij studeerde ik natuurgeneeskunde en unitieve psychotherapie. Lichaam en geest kwamen daarin al aan bod. Maar ik werd ingehaald door het soort gebeurtenissen van het leven die diepe teleurstelling en pijn veroorzaken. Met sterke overlevingsdrang ging ik op zoek naar de plaats waar ik thuishoorde. Eerst was ik alleen, in een boerenhuis met de moestuin als uitdaging. Daarna met mijn dierbare hond, en uiteindelijk zelfs met een uit de hemel gevallen levenspartner. Via het internet kon ik mijn studies weer oppakken en vond de opleiding en de kring van studenten en genezers die me inspireert. Zo ontvouwden zich mijn intuïtieve gaven en mijn authentieke manier van werken met mensen. Alles wat ik verlangde te zijn en te kunnen geven aan de wereld is nu duidelijker geworden.

vol goede moed

Heel erg van het leven houden, in alle valkuilen terechtkomen - wat een omzwervingen allemaal.

thuiskomen

Verlangen naar aarde, wind, water, hout en vuur. Een plek in deze wereld waar ik mij kan verbinden. Die basis geeft alle ruimte en impuls aan wijsheid en plezier.

helemaal aanwezig

Je kunt rekenen op mijn respect voor jouw unieke benadering van het leven, je moeite, je talent, je emoties. En je gezondheid. De sessies die ik aanbied brengen je op je eigen spoor en geven je vertrouwen.