Van genezer naar leider

Een genezer is gewend om privé en discreet te zijn. Maar steeds meer mensen interesseren zich voor Energy Healing, zij willen weten wat het precies is, of het werkt, en hoe zij de ervaring van energetisch genezen kunnen meemaken. Anderen willen graag zelf hun aanleg of gave kunnen ontwikkelen. Ik heb dank zij een hartelijke en sterke groep van medestudenten de kans gekregen om mijn terughoudendheid te overwinnen. Ik heb me als het ware bevrijd om datgene te kunnen delen met anderen wat mij het meest beweegt en vervult. 

Leven zonder opsmuk

Ik hield belangrijke elementen van mijn persoonlijk beleven verborgen, of ik ontkende ze. Door ze te delen, al was het maar op één uniek moment, kijk ik mezelf recht in de ogen en maakt mij dat precies wie ik ben. Dat geeft een enorme vitaliteit en heeft een grote impact op anderen.  Innerlijke vrijheid wordt bepaald door waarheid.

werken met het onzichtbare

 

Ik kan fascinerende dingen vertellen en je laten delen in mooie ervaringen van het werken met energie. Ik weet dat iedereen van ons veel ongelofelijk talent bezit om iets te betekenen voor zichzelf en anderen. We zijn werkelijk in staat om onszelf te helen en een indrukwekkende bijdrage te leveren aan het genezen van de wereld waarin we leven. 

In de aktie als team

 

Vedran Vulicevic en Aline Harmsen werden tijdens een recent evenement met Deborah King gekscherend genoemd "het A-Team". Het is waar dat wat wij met z'n tweeën kunnen neerzetten heel sterk en complementair is. We zijn enthousiast, nederig en gedreven om met mensen te werken. Zo kunnen we een wonderlijke bevrijding  bewerkstelligen in het energieveld van personen en groepen. Je wordt je bewust van een opmerkelijke verandering in je gezondheid en geestelijk evenwicht.